Izvor: KURIR
07.06.2024 u 07:31
0

„PODIGLI SU GA OD KILE MESA, A SAD SU DOBILI METAK U GLAVU!“ Isplivali novi detalji TROSTRUKOG UBISTVA u Knjaževcu

Nezapamćen zločin dogodio se danas popodne u Knjaževcu kada je Aleksa Milojević (22), kako se sumnja, hicima iz lovačke puške ubio svog oca Predraga (60), kao i babu Saru Milojević (83) i dedu Miću Milojević (81).

Kako se saznaje, mladić je posle trostrukog ubistva uhapšen, a policiji je navodno rekao da je ubio članove svoje porodice iz samilosti.

– Ubio sam ih jer nisam mogao više da brinem o njima – navodno je rekao mladić nakon što su mu stavljene lisice na ruke.

Ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, izjavuio je juče „da je Milojević izvršio trostruko ubistvo u svojoj porodičnoj kući u Knjaževcu“.

 Deda je bio nepokretan, a otac i baba teško bolesni. Ubistvo je izvršio iz lovačkog oružja svog dede. Odmah je uhapšen i priznao je krivično delo. Policiji je izjavio da nije više mogao da brine o njima – potvrdio je Dačić.

Jezivi zločin šokirao je čitav Knjaževac, a komšije iz ulice u kojoj se sve dogodilo za Kurir kažu da su ih juče uznemirile policijske sirene i sirene ekipe Hitne pomoći.

– Bilo je strašno, odjednom su se sve ekipe sjatile u kuću Milojevića. Kada smo čuli šta se desilo zanemeli smo. Poznajemo porodicu. Inače, u toj Aleksa je živeo sam, dok su baba, deda i otac živeli u jednom selu u okolini Knjaževca. Juče su njegovi otac, deda i baba išli kod lekara u Zaječaru na kontrolu i svratili su kod nega – kažu komšije i dodaju da ne znaju šta je konkretno prethodilo trostrukom ubistvu.

Prema njihovim rečima, porodica Milojević važi za normalnu, finu, mirnu i radnu. Dodaju da su ranije imali veliku firmu za PVC stolariju, ali je ona ugašena pre nekoliko godina kada se Aleksin otac razboleo.

 Predrag se šlogirao, a njegov otac Mića je bio nepokretan, dok je baba Sara imala problema sa srcem. Inače, Predrag i Aleksina mama su se odavno razveli, a ona je bila u lošim odnosima sa svekrom i svekrvom, odnosno Sarom i Mićom, oni su nju krivili za nešto, tvrdili su da ih je strašno prevarila. Posle razvoda, Aleksa je ostao sa ocem, babom i dedom – pričaju komšije iz Knjaževca i dodaju:

RAZARAJUĆE SVEDOČENJE OCA UBIJENE NOE: Posle ovih reči je ZAPLAKAO!

 

– Eto, podigli su ga od kile mesa, a sada su dobili metak u glavu. Ne mogu da dođem sebi, ne mogu da poverujem šta se dogodilo, delovali su kao normalna porodica.

Policija je na mestu zločna obavila uviđaj, a o slučaju je obavešteno i Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

– Osumnjičenom mladiću je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti saslušan u tužilaštvu. Još uvek se ne zna koje konkretno krivično delo će mu se stavljati na teret, da li teško ubistvo za koje je zaprećena doživotna kazna zatvora ili „obično“ ubistvo za koje je zaprećena blaža kazna – objašnjava izvor Kurira.

Komšije o zločinu

Ubijeni Sara i Mića Milojević, kako kažu komšije, godinama su radili u Nemačkoj i zaradili su tamo penziju.

– Oni su Aleksi davali novac, izdržavali ga… Ne znamo šta da kažemo, možda mu je zaista bilo teško da ih gleda bolesne. Tri bolesnika je imao, a on sam, možda više nije mogao da ih gleda kako se muče – kaže komšinica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter