Izvor: KURIR
06.06.2024 u 22:32
0

RAZARAJUĆE SVEDOČENJE OCA UBIJENE NOE: Posle ovih reči je ZAPLAKAO!

Otac ubijene tik-tokerke Noe Milivojev (18), Milivoje svedočio je danas na suđenju okrivljenom za njeno ubisto, Ognjenu Dabetiću (34).

Otac ubijene tik-tokerke Noe Milivojev (18), Milivoje svedočio je danas na suđenju okrivljenom za njeno ubisto, Ognjenu Dabetiću (34).

On je izjavio da ostaje pri iskazu koji je ranije dao u tužilaštvu gde je govorio o svom odnosu sa Noom, koja je ranije bila Đorđe, ali i o tome šta je znao o njenom odnosu sa okrivljenim.

SLUČAJ DANKE ILIĆ NAJMISTERIOZNIJI U SRBIJI?Već mesecima nema istine o devojčići!

 

– Moje dete mi je govorilo da postoji izvesni Ogi, ne znam kakva je bila priroda njihovog odnosa, ali često ga je spominjao. Govorio je da ga čeka Ogi, pričao bi sa nama na telefon pa bi rekao da mora da prekine da bi ga Ogi pustio u stan – stoji u iskazu i nastavlja se:

– Kad je nestao prethodno nam je rekao da ide kod Ogija, ja sam ga tada tražio zajedno sa suprugom. Nismo znali gde je, plašili smo se, nije imao posao, niko nije hteo da ga zaposli zbog svega… Šikanirali su ga…

Kako je dalje naveo u iskazu, često je bio van kuće i Noa je mnogo više sa majkom pričala o problemima i odnosima.

– Kad bih došao uveče sa posla oni bi sedeli za stolom, razgovarali, ja bih se ponekad ubacio, nisam se razumeo u prirodu tih homoseksualnih odnosa – navedeno je u iskazu.

Na pitanje sudije Olivere Đurić da li ima nešto da doda, Milivoje je rekao da ostaje pri svemu.

– Imao bih svašta da kažem, ali ne mogu, ostajem pri iskazu – rekao je otac sa suzama u očima i potvrdio da se pridružuje krivičnom gonjenju Dabetića.

Pre njegovog svedočenja, okrivljeni Ognjen se izjasnio da nije kriv za delo koje mu se stavlja na teret.

– Nisam kriv za ono što mi se stavlja na teret i za sada neću iznositi odbranu. Braniću se ćutanjem, ako je to u redu – rekao je okrivljeni Dabetić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter