Izvor: Jedna osoba poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u 13.30 časova u selu Komorane u opštini Glogovac.
01.09.2024 u 18:30
0

POGINUO MOTOCIKLISTA NA LICU MESTA: Teška nesreća u Glogovcu

Krenuo je u preticanje pa udario u automobil

Jedna osoba poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u 13.30 časova u selu Komorane u opštini Glogovac.

U saobraćajnom udesu u kome danas je poginuo motociklista učestovala su dva vozila i motocikl, saopšteno je iz policije

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BAČKOM GRAČCU: Smrskan automobil

Motociklista je zadobio teške telesne povrede i preminuo je na licu mesta, a njegovu smrt su konstatovali lekari Hitne pomoći iz Glogovca.

U saopštenju su dodali da policijska patrola vrši uviđaj kao bi se utvrdili uzroci nesreće a prema prvim rezultatima uviđaja utvrđeno je da je motociklista u velikoj brzini krenuo u preticanje tokom kojeg se direktno sudario sa vozilom iz suprotnog smera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74