Izvor: tanjug
04.08.2022 u 16:33
0

POGLEDAJTE ŠTA SU CARINICI NAŠLI U LIMENCI SOKA! Propao pokušaj šverca na Batrovcima! (FOTO)

Carinici su u sredu na ulazu graničnog prelaza Batrovci, sprečili pokušaj krijumčarenja droge skrivene u jednoj prerađenoj limenci osvežavajućeg bezalkoholnog pića.

BRAČNI PAR POKUŠAO DA PROKRIJUMČARI 100.000 EVRA U TORBI SA HRANOM: Carinici detaljno pregledali auto (FOTO)

Kako je saopštila Uprava carine, u unutrašnjosti bočice pronađeno je ukupno sedam plastičnih kesica ispunjenih različitim narkoticima: tri kesice teške oko 5 grama, za koju se sumnja da je reč o kokainu, tri kesice teške oko 8 grama u kojima se našla psihoaktivna supstanca ketamin, kao i jedna kesica sa četiri tablete u obliku lutkica za koje se sumnja da je reč o ekstaziju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Neobičan pokušaj skrivanja narkotika otkriven je u „BMW 114“ belgijskih registarskih oznaka, kojim je putovalo četvoro mladih stranih državljana, koji su carinicima rekli da putuju u Grčku na more i da nemaju šta da prijave.

Odalo ih je to što su carinici shvatili da je limenka suviše laka da bi bila ispunjena sadržajem, te da se najverovatnije radi o vešto smišljenoj kamuflaži, saopštila je Uprava carina.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter