Izvor: blic
04.08.2022 u 19:01
0

DETALJI STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE NA VRAČARU! Motor smrskan, odjeknulo kao bomba! (FOTO)

Dvadesetogodišnji motociklista poginuo je danas popodne u Beogradskoj ulici na Vračaru, a očevici su otkrili detalje ove užasne saobraćajne nesreće.

POGINUO MLADIĆ U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NA VRAČARU: Motociklom naleteo na automobile, od povreda preminuo na licu mesta

– Bila sam na terasi, spremala sam se da krenem na posao kada sam čula jako škripanje guma i u sledećem trenu zvuk kao da je neko stavio bombu ispod automobila i ona eksplodirala. Kada sam pogledala, videla sam motor koji je skroz bio smrskan – kaže jedna žena očevidac, prenose mediji. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako pričaju svedoci nesreće, mladić se kretao velikom brzinom između automobila, nakon čega je, iz za sada nepoznatih razloga, proklizao i završio ispod vozila. 

Fotografije sa mesta stravične nesreće u Beogradskoj ulici govore o silini udarca kojom je nesrećni muškarac podleteo pod automobil. Motocikl „suzuki“ je potpuno smrskan, a delovi su rasuti na sve strane.

Od zadobijenih povreda, mladi vozač motocikla je preminuo na licu mesta. Ova nesreća je šokirala očevice koji su se našli na licu mesta. 

– Ništa nije moglo da se vidi, podleteo je pod automobil. Sve se odigralo bukvalno u sekundi – navodi žena koja je želela da ostane anonimna. 

Prema njenim rečima, u ovoj ulici blizu strogog centra grada često znaju da se stvore velike gužve u saobraćaju, a tada nastaje pravi ruski rulet na točkovima. 

– Motociklisti, biciklisti, ali i ljudi koji voze trotinete idu baš brzo i prolaze pored automobila i tramvaja. Mnogo treba tramvaju da zakoči, pogotovo jer je ovo nizbrdica. Žao mi je mladića, čula sam da ima dvadesetak godina. Potreslo me je sve ovo – zaključuje ona.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter