Izvor: informer
15.07.2024 u 21:06
0

POLICIJA OPKOLILA UBICU: Dačić stigao na mesto zločina

Kako Informer saznaje, na mesto zločina u selo Topolnica kod Majdanpeka stigao je i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Napadač još nije uhapšen, pretpostavlja se da se krije u šumi.  Očekuje se da u selo, koje je blokirala policija, stignu i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) koji su krenuli iz Beograda, kao i helikopter MUP.

U selo Topolnica pristigle su pored specijalnih ekipa policije sa pancirima i vatrogasne ekipi kao i hitna pomoc. Prilaz je blokiran, a prema nezvaničnim informacijama ubica jos nije uhapšen. U potragu za ubicom uključile su se i helikopterska jedinica MUP.

 

Kako javlja nas reporter, pušten je dron sa termovizijskom kamerom jer je noć već pala a teren, gde bi mogao da se sakrije ubica, nepregledan i obrastao šumom.

Interventne ekipe policijaca iz Majdanpeka naoružani automatskim puškama džipovima odlaze ka salašima i šumi koja se nalazi iznad njih. Kako javlja naš reporter, pretpostavlja se da se ubica tamo sklonio.

Meštani kažu da je ubica iako u poznim godinama, veoma vitalan i dodaju da je lovac. Kako saznajemo, svađa koja je prethodila tragediji je izbila zbog požara.

Podsetimo, stariji muškarac, P.P. (89) koji je večeras hicima iz puške ubio dvoje ljudi Radeta i Rumenu J, ranio je i meštanina koji je u blizini gasio požar na njivi. Čekaju se pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter