Izvor: Kurir
30.08.2024 u 13:07
0

PORODICA ZAVIJENA U CRNO: Jeziva sudbine majke iz Lazarevca!

Braća od tetke B. Đ. (44) i D. M. (52) iz okoline Lazarevca nastradali su juče dok su čistili bunar dubok 10 metara. Njihove porodice su zavijene u crno, a majka B. Đ. doživela je nezapamćenu tragediju po drugi put. Kako saznajemo od komšija porodice, rođeni brat nastradalog B. Đ. pre 10 godina izvršio je suicid.

Podsetimo, nesreća kod Lazarevca se dogodila juče u 13.35 sati u selu Kruševica kada su dva muškarca ušla da očiste stari bunar koji je u vlasništvu B. Đ. Naime, on je pozvao svog brata od tetke, D. M., da mu pomogne oko čišćenja. Pošto nisu mogli lepo da očiste, jer je dubina 10 metara, oni su uzeli pumpu, to je kako su nam juče ispričale komšije, navodno bila i kobna greška koju su napravila braća.

ON JE ZNAO ŠTA RADI I ČEKAO JE DA SE SRUŠI: Brat ubijenog Dejana iz Kruševca otkrio šta se desilo kobne noći

Kada se pročulo da ne mogu da izađu iz jame koju su čistili, porodica se okupila oko bunara koji se nalazi malo u šumi, dalje od seoskog puta. Majka B. Đ. je sve vreme preplakala i molila se da izađu živi, braća su bila svesna neko vreme.

– Majka B. Đ. je bila van sebe. Ona je tako divna žena koju život nije mazio. Pre 10 godina doživela je prvu tragediju, sin joj se obesio. To je cele porodica jedva preživela, a sada je ostatala i bez drugog sina. Kukala je juče na sav glas – kaže jedan od meštana i dodaje:

– Teška je njena sudbina, muž joj se teško razboleo nedavno. Brine o njemu, neguje ga, a sada su ostali i bez drugog deteta, kuća im se zatvorila. S druge strane njena rođena sestra, majka nastradalog D. M. nije živa, bojim se da ni ona ovo ne bi preživela da je dočekala ovakvu tragediju.

Kako smo ranije pisali, sumnja se da je do nesreće došlo kada su braća spustili pumpu kako bi očistili bunar, a nisu izašli iz njega. Gasovi iz pumpe su počeli da se šire u jami. Njih dvojica su ostala zaglavljena u bunaru, a D. M. je bio malo krupniji čovek, pa nisu mogli da se izbave iz rupe. Drama spašavanja završila se tragično jer su braća preminula u bunaru pre nego što su izvučena na površinu.

Tela su prevezena na obdukciju na Institut za sudsku medicinu i ona će utvrditi kako je tačno nastupila smrt muškaraca, da li su se udavili ili ugušili gasom iz pumpe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar