Izvor: ALO
15.08.2024 u 16:57
0

POZNATI BEOGRADSKI ZUBAR DROGIRAN UBIO ALEKSANDRA NA PEŠAČKOM: Određen im pritvor

Aleksandar M. poginuo je kada ga je Slobodan S. udario na pešačkom prelazu

Slobodan S. (35) saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je pod dejstvom psihoaktivnih supstanci izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je nastradao Aleksandar M. (28) koji je prelazio ulicu na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Dragoslava Srejovića 13. avgusta.

Kako saznajemo, on je stomatolog i zaposlen je u poznatoj ordinaciji u Beogradu.

BEŽAO „GOLFOM“ PUNIM DROGE: Užas u Pančevu

– Osumnjičenom Slobodanu je Viši sud u Beogradu odredio pritvor u trajanju do 30 dana zbog uznemirenja javnosti kao i da u kratkom vremenskom periodu ne bi ponovio krivično delo i opasnosti od bekstva – kaže izvor.

Kako je „Blic“ pisao, postoje osnovi sumnje da se Slobodan S. 13. avgusta oko 23.15 sati, upravljajući automobilom „smart“ kretao ulicom Dragoslava Srejovića, iz pravca ulice Marijane Gregoran, te je dolaskom kod kućnog broja 6, prednjim delom vozila udario, a zatim odbacio u desnu stranu, na zelenu površinu, Aleksandra M. koji je prethodno prešao ulicu Dragoslava Srejovića na obeleženom pešačkom prelazu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter