Izvor: telegraf.rs
24.05.2022 u 17:32
0

PROLILE KRV ZBOG SIMPATIJE? Maloletnica slomila maturantkinji nos u školi u Kragujevcu

U jednoj srednjoj školi u Kragujevcu zabeležen je slučaj vršnjačkog nasilja kada je 18-godišnjakinja J. K. zadobila teške telesne povrede, saznaje Telegraf.rs. U tuči joj je slomljen nos, a operacija je predviđena za prvi radni dan potom. J. K. je zadobila i posekotinu glave. Povreda je ušivena pilikom lekarskog zbrinjavanja.

Do fizičkog obračuna došlo je između dve učenice škole – drugog i četvrtog razreda. Incident se desio 13. maja u podne, na stepeništu, na kraju velikog odmora, kada je mlađa udarila stariju devojčicu – ramenom u prolazu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ja je pitam koji problem imaš i dokad misliš da me guraš svaki put kad prođeš pored mene. I ona me udarila pesnicom iz sve snage u nos. Polomila mi je nos. Još jednom me je udarila i rasekla, otvorila mi je glavu. Tu su me ušivali – rekla nam je povređena J. K. navodeći da se savila posle udarca u nos, zbog čega je naredni udarac bio u potiljak.

MONSTRUMIMA PRETI DUGA ROBIJA: Maloletnoj snaji sekli grudi i tukli je šipkama DO SMRTI

Sukob tinja od ranije

Kako nam je objasnila, svemu je prethodio verbalni sukob od pre nekoliko meseci, kada se grupa četvrtakinja svađala sa drugakinjom. Rasprava je bila zbog momka jedne od njih. Kako naša sagovornica tvrdi, u toj raspravi nije došlo do fizičkog sukoba, a priča je stigla i do roditelja. Navodno je majka spomenute drugakinje dala upozorenje ostalim devojčicama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter