Izvor: Kurir
25.09.2024 u 08:56
0

RADNIK (38) ŽIVOTNO UGROŽEN: Propao kroz betonski plafon sa velike visine

Nemanja se nalazi u veštačkoj komi i u životnoj opasnosti je. Nezvanično, ima prelom glave, tešku povredu jetre, pluća, prelom ruke i kuka

BEOGRAD – U Urgentni centar u Beogradu u teškom stanju primljen je Nemanja B. (38), radnik jednog preduzeća, koji je pao kroz betonski plafon sa velike visine.

MISTERIOZNI PUCAČ KOD FONTANE: Baku pogodio usred bela dana

O slučaju je obavešteno Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo da se prikupe sva obaveštenja o ovom slučaju. Nemanja se nalazi u veštačkoj komi i u životnoj opasnosti je. Nezvanično, ima prelom glave, tešku povredu jetre, pluća, prelom ruke i kuka. Nesreća se dogodila juče.

Tokom istrage obaviće se razgovor sa kolegama teško povređenog radnika, odgovornim ljudima u firmi i onima koji su zaduženi za bezbednost na gradilištu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter