Izvor: KURIR
19.06.2024 u 08:06
0

ROĐACI UROŠA BLAŽIĆA PRED SUDOM U KRAGUJEVCU: Danas nastavak suđenja ujaku i bratu masovnog ubice iz Dubone

U Višem sudu u Kragujevcu danas će biti nastavljen glavni pretres u krivičnom predmetu u kome su okrivljena dvojica rođaka Uroša Blažića, kome se sudi za masovno ubistvo u Duboni i Malom Orašju 4. maja prošle godine.

Goranu Gavriloviću (50) i Borisu Gavrilovića (20) iz Vinjišta, ujaku i bratu od ujaka Uroša Blažića, na teret se stavlja krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

5 SAOBRAĆAJNIH NEZGODA TOKOM NOĆI U BEOGRADU Jedna osoba teško povređena, Hitna pomoć apelovala: Ne izlazite ako nije neophodno

 

Na drugom ročištu održanom 27. maja, posle iznošenja završnih reči, sudija Jasmina Leković je odlučila da se pretres nastavi „radi izvođenja još nekih dokaza“ i on je zakazan za danas u 10 sati.

Glavni pretres je 27. maja počeo sa zakašnjenjem zbog dojave zbog pretnje bombom u Palati pravde u Kragujevcu postavljena bomba, za koju je policija utvrdila da je bila lažna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter