Izvor: Alo.rs
03.04.2023 u 10:28
0

SVEDOČE POLICIJSKI SLUŽBENICI: Nastavak suđenja Dijani Hrkalović

U Specijalnom sudu u Beogradu, ispitivanjem prvih svedoka, danas će biti nastavljeno suđenje bivšim visokim rukovodiocima MUP Srbije Dijani Hrkalović, Dejanu Milenkoviću Bagziju i Miloradu Šušnjiću. Oni su optuženi za trgovinu uticajem i zloupotrebu službenog položaja

Bivša državna sekretarka MUP-a stigla je u Specijalni sud u Beogradu gde treba da joj se nastavi suđenje zbog sumnje da je iskorišćavanjem svog položaja u MUP-u kočila istrage i procesuiranje kriminalaca.

Hrkalović je u sud došla sama, sa slobode, pošto joj je 6. juna prošle godine sud ukinuo kućni pritvor sa elektronskim nadzorom u kom je bila od 31. marta.

NASTAVLJA SE SUĐENJE DIJANI HRKALOVIĆ: Državna sekretarka MUP-a tereti se za zaštitu kriminalaca i kočenje istrage!

Na optuženičkoj klupi sa njom nalaze se još dvojica bivših policajaca koji se takođe brane sa slobode – bivši načelnik Odeljenja za specijalne istražne metode Dejan Milenković i bivši načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić.

Optuženi su tokom suđenja negirali izvršenje dela, a današnje suđenje treba da se nastavi čitanjem pisane dokumentacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter