Izvor: novosti
22.04.2024 u 11:04
0

ODLAŽE SE SUĐENJE ALEKSIĆU: Još se nije oporavio

SUĐENjE Miroslavu Miki Aleksiću, reditelju i vlasniku nekadašnjeg dramskog studija "Stvar srca", zakazano je za danas u Višem sudu u Beogradu, ali prema našim informacijama, neće se održati. Aleksić se još nije oporavio od zdravstvenih tegoba koje ima nakon dve operacije u stomaku.

Kako saznajemo, još nije završeno ni veštačenje njegovog zdravstvenog stanja, koje je naložio sud, a koje treba da kaže da li je sposoban da dođe i bude u sudnici i prati suđenje.

 

DUŠKO ŠARIĆ U SPECIJALNOM SUDU PRVI PUT OD STAVLJANJA NANOGICE: Evo za šta se sve tereti Darkov brat DOŠAO SAT RANIJE

Poslednji pretres Aleksiću održan je u novembru prošle godine, kada je svedočenje završila glumica Milena Radulović, koja ga je uz još šest devojaka prijavila za silovanja i nedozvoljene polne radnje. Od tada se sva suđenja odlažu, jer je okrivljeni u decembru i januaru imao dve ozbiljne operacije. Njegov branilac Zoran Jakovljević je u februaru rekao da su predviđanja lekara da će se Aleksić oporaviti do maja, pa da se sledeći pretres zakaže u maju, ali su se tužilac i punomoćnici oštećenih bunili, smatrajući da odbrana namerno odugovlači. Tako su pretresi zakazivani svakog meseca, ali se nisu održavali.

U postupku su ostale da se ispitaju još dve oštećene devojke, a onda bi trebalo da se krene sa saslušanjem svedoka.

Aleksić je, inače, uhapšen u januaru 2021. godine, do septembra je bio u pritvoru, kada je prebačen u kućni. Sada se brani sa slobode. Suđenje mu je počelo u jesen 2021. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter