Izvor: INFORMER
20.05.2024 u 09:36
0

SAHRANJENA LELA: Bila je ljubazna, topla, nežna i mila – anđeo

Lela Stojadinović (55) iz Požarevca koja je prvo brutalno pretučena, a potom zverski zaklana u sredu popodne u stanu svoje majke na Novom Beogradu, sahranjena je juč

Porodica je Lelu Stojadinović sahranila na starom požarevačkom groblju, a od nje se na društvenoj mreži opraštaju

– Moje bivše koleginice, drage Lele, više nema. Ubijena u svom stanu u Beogradu. Tuga, tuga, tuga, tuga… Pokušala je da pobegne iz kandži psihopate, ali neuspešno. Počivaj u miru, na boljem mestu – napisala je ona uz jednu od fotografija.

– Lela je bila ne samo draga prijateljica, već i nežna majka svom sinu. Lela će zauvek živeti u našim srcima i sećanjima kao ljubazna, topla, nežna i mila osoba – piše u još jednoj oproštajnoj poruci

„Neka počiva u miru, neka je anđeli čuvaju“, „Zbogom Lela, neka te anđeli čuvaju, i ti si bila jedna od njih“, pisali su neutešni ljudi.

Jedna od koleginica je posle sahrane napisala da se Lela vraćala Nikoli jer je pretio da će joj ubiti sina.

– Ona je tu pretnju ozbiljno shvatala. Zato se vraćala monstrumu. Na sahrani, njen sin je i rekao da mu je majka spasla život. Njoj, nažalost nije bilo spasa – napisala je ona između ostalog.

Podsetimo, nesrećnu ženu, kako se sumnja, kobnog dana oko 17 sati ubio je emotivni partner Nikola Lazarević (45) iz Požarevca. Naime, Nikola je navodno, došao u stan Leline majke koja je nekoliko dana pre toga otišla u banju. Posvađali su se, a zatim je Lazarević nasilnički nasrnuo na nesrećnu ženu i pretukao je pesnicama, da bi potom uzeo kuhinjski nož i ubio je. Nakon toga ubica je istim tim krvavim nožem sebi prerezao grkljan. Njihova tela pronašao je Lelin sin (23).

Kako smo ranije pisali, žitelji zgrade u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu pre zločina iz stana na četvrtom spratu čuli su vrisku, galamu i psovke. Kada se galama stišala, jedan od zabrinutih komšija pozvao je Lelinog sina koji je ubrzo došao do stana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter