Izvor: Telegraf
07.06.2022 u 10:57
0

Sebi PREREZAO vrat i nogu! Lekari se bore za život osumnjičenog iz Barajeva koji je izbo SNEŽANU NASMRT!

Lekari Urgentnog centra se bore za život Z.P  koji je u nedelju u Barajevu nasmrt izbo bivšu partnerku Snežanu S. (47), pa sebi isekao vrat i potkolenicu.

Prema našim informacijama, on je primljen u teškom stanju i nalazi se u životnoj opasnosti.

PONOVLJENO SUĐENJE Optuženi za ubistvo Blaža Ðurovića ponovo su negirali krivicu!

– Bili su u vabračnoj zajednici godinu dana, raskidali i nastavljali, razišli se pe 10 dana, on je sumnjao je ona našla drugog. Juče je video kako kosi travu u dvorištu kuće svojih roditelja gde se odselila nakon što je otišla od njega. Zatim je otišao svojoj kući, uzeo nož i vratio se u njeno dvorište. Imala je 9 uboda, a ovo je zločin iz strasti. Ubio je na licu mesta, a potom sebi presekao vrat i potkolenicu. U teškom je stanju, duboko se zasekao po vratu i izgubio mnogo krvi – rekao je izvor iz istrage za naš portal.

Podsetimo, krvavi pir se odigravao u dvorištu kuće, a onda su pozvani policajci, koji su igrom slučaja bili na intervenciji udaljenoj samo 500 metara odatle. Kako saznajemo, policajci su došli u dvorište istog momenta i zatekli muškarca kako sebi seče vrat.

Jedan od policajaca je skočio, nogom mu izbio nož iz ruke, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter