Izvor: Blic.rs
14.01.2020 u 14:54
0

SEKSUALNI PREDATOR UPAO U OSNOVNU ŠKOLU: Devojčice terao da idu sa njim u restoran!

Muškarac koji je juče ušetao u OŠ „Ujedinjene nacije“ na Ceraku, naselju u Beogradu, i prišao grupi devojčica da ih pita da ih vodi u restoran, priveden je danas u policiju.

Njegov identitet za sada nije saopšten, ali se očekuje da će se tokom dana oglasiti i policija i tužilaštvo.

Da podsetimo,  nepoznati muškarac ušetao je u ovu školu i prišao mladoj grupi devojčica i pitao ih da ih vodi u popularni restoran brze hrane, poruka je koja se pojavila na roditeljskoj viber grupi i veoma ih uznemirila.

– Četiri devojćice četvrog razreda sedele su na drvenim klupama u školi, koje podsećaju na tribine, prišao im je neki čovek i pitao ih prvo kako se zovu, a onda i da li hoće da ih vodi u popularni restoran brze hrane. Rekao im je i ako neće danas, onda ce doći sutra da ih ponovo pita – tvrdi jedan roditelj čije dete ide u tu školu, a koji nam je i posalo uznemirujuću prepisku sa vajber grupe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter