Izvor: kurir
13.06.2024 u 08:42
0

ŠTA SE SINOĆ DOGODILO U KRUNSKOJ: Muškarac i žena ležali u krvi nasred ulice?! Neverovatan zaplet ravan holivudskom filmu

rava drama odigrala se sinoć kada su Beograđani pozvali policiju i Hitnu pomoć tvrdeći da uKrunskoj ulici leži muškarac krvav i žena pored njega.

Navodno, u pitanju su brat (23) i sestra (24) kineski državljani.

Naime, mladić je bio u stanu na Paliluli gde je najverovatnije u stanju alkoholisanosti pao na staklenu čašu i isekao ruku. Kako ne bi zvala Hitnu pomoć, sestra ga je stavila u automobil i povezla ka bolnici.

PRVI SNIMAK PUCNJAVE U BEOGRADU: Na muškarca (40) sasuo metke sa motora, blokirane sve okolne ulice – ranjeni IZREŠETAN PRED SINOM

 

Međutim, Kinez je u jednom trenutku otvorio vrata automobila kako bi uzeo vazduh i ispao na kolovoz. Srećom, nije se povredio. Devojka koja je bila za volanom izašla je kako bi mu pomogla, pa je tako i sama bila sva krvava.

O ovom slučaju obaveštena je policija, a nema reči o krivičnom delu već samo o spletu nesrećnih okolnosti.

Mladom Kinezu u bolnici je ukazana lekarska pomoć i konstatovane su mu posekotine na ruci. Međutim, bio je pod dejstvom alkohola.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter