Izvor: Alo.rs
15.02.2024 u 13:45
0

VODILI LJUBAV U AUTOMOBILU, PA SE OTROVALI UGLJEN-MONOKSIDOM: Čačak zavijen u crno

Zbog velike koncentracije izduvnih gasova oni su počeli da se guše.

Nemanja iz Čačka pronađen je mrtav pre devet godina, u garaži stambene zgrade, a njegova partnerka Nina, preminula je nakon tri nedelje.

Ova nesvakidašnja tragedija dogodila se kada je par u „Audiju“, koji je bio upaljen, zatečen bez odeće, a pretpostavlja se da su se otrovali od izduvnih gasova. Drama se odigrala u čačanskom naselju Vinara.

Pretpostavlja se da su Nemanja i njegova devojka u toku noći došli kolima u garažu i vodili ljubav na zadnjem sedištu. Kako bi se ugrejali, ostavili su uključen motor. Međutim, zbog velike koncentracije izduvnih gasova oni su počeli da se guše.

UŽAS NA NOVOM BEOGRADU: Muškarac brutalno pretukao sestru bliznakinju

Njih je u ranim jutarnjim satima u upaljenom automobilu pronašao mladićev otac Staniša, koji je krenuo da traži sina jer se tog jutra nije pojavio kod kuće. Policija i Hitna pomoć su brzo stigli, ali su mogli samo da konstatuju smrt mladića, dok su devojku, koja je bila u komi, prevezli do Urgentne službe, ali je nakon tri nedelje i nesrećna devojka preminula.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter