Izvor: 24sedam
24.09.2024 u 10:42
0

SUDAR KOD ZLATIBORA: Poginula devojka (28)

Na licu mesta smrtno je nastradala M.B. koja je upravljala automobilom, koji se kretao iz pravca Užica i ona je u tom automobilu bila sama

M.B. (28) iz Užica poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na magistralnom putu Užice – Zlatibor, u mestu Jevremovići oko 14 časova.

Na licu mesta smrtno je nastradala M.B. koja je upravljala automobilom, koji se kretao iz pravca Užica i ona je u tom automobilu bila sama.

Delovi automobila i stvari koje su bile u njemu bili su rasuti svuda po putu.

Kamionom „mikser“, koji se posle sudara našao pored puta, upravljao je P.S. (21) iz Čajetine i njemu je posle sudara ukazana lekarska pomoć u užičkoj bolnici.

Alko test je pokazao da mladić nije imao alkohola u krvi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter