Izvor: ALO
21.06.2024 u 19:31
0

SUDARILI SE TRAKTOR I AUTO SA ČETVOROČLANOM PORODICOM: Teška saobraćajna nesreća kod Kikinde

Istraga će pokazati kako je došlo do ove saobraćajne nezgode, a u svemu je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi.

Iako prizor prevrnutog traktora i “tojote” čiji je prednji kraj smrskan nije slutio na dobro, ishod saobraćajne nezgode kod Kikinde nije, srećom, imao fatalne posledice.

Do nezgode je došlo oko 13 sati na delu puta između Kikinde i Bašaida, kod sportskog aerodroma. Sudarili su se traktor sa dve prikolice kikindskih registaskih oznaka i putničko vozilo „tojota“ novosadskih registarskih oznaka. U njemu je bila četvoročlana porodica iz Novog Sada, roditelji i dvoje dece (14) i (9). Oni i vozač traktora iz Kikinde zbrinuti su u Opštoj bolnici:

 

UŽASAVAJUĆA SCENA: Dve devojke pretučene u kafiću u Prokuplju

– Vozač traktora je zadržan na urologiji. Roditelji imaju povrede lokomotornog sistema, odnosno stopala, dok njihova deca, srećom, nisu povređena. Nakon pregleda i obavljene dijagnostike pušteni su na kućno lečenje – potvrđeno je Kuriru u kikindskoj bolnici.

Dalja istraga pokazaće kako je došlio do ove teške saobraćajne nezgode, a prvi rezultati ukazuju da je košmarnog sudara došlo zbog, kako kažu u policiji, nepropisne radnje vozilom. Sumnja se da je vozač traktora, krećući se iz pravca Kikinde, prešao delom na suprotnu kolovoznu traku. Vozač “tojote” dolazio je iz pravca Bašaida, a sudar je bio neizbežan.

Istraga će pokazati kako je došlo do ove saobraćajne nezgode, a u svemu je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter