Izvor: Kurir
02.07.2024 u 09:15
0

SVA JE BILA ISCEPANA, LICE, TELO, SVE: Svinja ranije napala i čoveka kod Aleksinca

Rođaka žene iz Aleksinačkog Bujmira koju je juče napala svinja, u razgovoru za Kurir, ispričala je šta je zatekla kada je došla u porodični dom ove porodice nakon jezivog napada koji je preživela žena S. R. (67)!

– Ja sam njena bliska rođaka, kada se sve ovo dogodilo, zvali su me da im pomognem, kako bismo je presvukli i ubacili u kola za bolnicu. Ona je imala svuda povrede, najviše na glavi, sva je bila krvava, a ja više nisam znala gde pre da brišem krv – rekla je Nataša Stanojević, rođaka povređene žene.

UNEO SI RADOST I SREĆU U NAŠ DOM: Ubijeni mladić bi danas slavio rođendan, neutešna majka podelila samo 1 želju

Kako je rekla naša sagovornica, njena rođaka je bila u stravičnom stanju, a oni su joj pomogli koliko su mogli i brzo je odvezli u bolnicu.

– Kad sam došla imala sam šta i da vidim, sva je bila iscepana, lice, telo, sve… Pomogli smo koliko smo mogli, ubacili je u kola i odvezli za bolnicu – ispričala je ova rođaka.

Inače, o ovoj drami govorila i snajka povređene žene kada je opisala ceo nesrećni događaj.

– Moju svekrvu je napala svinja i nanela joj teške povrede, ona je odmah prebačena u Klinički centar Niš, gde je zbrinuta, ali trebalo bi danas u toku dana da je vrate u bolnicu u Aleksincu. Kažu da je stanje za sada stabilno – rekla je za Kurir Jelena, snajka povređene žene, koja je vidno potresena.

S druge strane, meštane Aleksinčkog Bujmira uznemirio je ovaj događaj, pogotovo što ovo nije bio usamljen slučaj, te su podsetili na još jedan ovakav događaj kada je svinja napala i usmrtila čoveka iz njihovog kraja.

– Pre desetak godina u selu Donji krupac, to je selo naspram Bujmira, svinja je pojela celog čoveka! On je ušao da je nahrani i ona ga je oborila i presekla mu neke arterije tako da je čovek zanemoćao. Na sahrani su ostale neke kosti od čoveka. To su imali da sahrane – pričaju meštani sela Aleksinački Bujmir.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter