Izvor: ALO.RS
29.06.2024 u 09:23
0

HTEO JE SAMO DA SE RASHLADI: Dečak se udavio u Dunavu! OTAC GLEDAO TRAGEDIJU

Dečak (17) udavio se juče u Dunavu kada je sa drugarima ušao u vodu da se rashladi.

Tragedija se dogodila nedaleko od Kladova, sa rumunske strane reke, u mestu Šimijan.

DEVOJČICA OTETA U GRČKOJ: Uzbuna u celoj zemlji, male Hrisule nema već 2 dana, detetu se izgubio SVAKI TRAG (FOTO)

Stradali dečak živio je u Mehedincima, a juče je s ocem i drugarima otišao do plaže. Njegova tata je počeo da peca, a dečaci su u jednom trenutku  ušli u vodu da se rashlade. Tinejdžera su  kako se sumnja nedugo potom povukle jake struje i nije uspo da se dočepa obale.

Telo  tinejdžera pronađeno je nakon tri sata potrage, na oko deset metara od mesta gde je viđeno kako ga voda vuče na dno. Nesretni otac gledao je kako mu Dunav odnosi sina.

– Otac nesretnog dečaka mi je ispričao da je mali ušao u vodu i da je gotovo odmah počeo da viče da se davi – ispričao je jedan meštana.

Nadležni kažu da čak i iskusni plivači moraju da budu izuzetno oprezni u Dunavu, pogotovo u ovom delu jer reka dostiže dubinu i do 15 metara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter