Izvor: www.npddd.rs/BSC Happy
21.01.2023 u 15:37
0

NARODNI POKRET DINARA-DRINA-DUNAV PRUŽILE VELIKU PODRŠKU VUČIĆU: „Ogroman je pritisak na Srbiju, Srbija je uz svog predsednika!“

Narodni pokret Dinara-Drina-Dunav se oglasio povodom veoma teškog sastanka koji je juče imao predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom, zamenikom pomoćnika državnog sekretara i specijalnim izaslanikom Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom, savetnicima za spoljnu i bezbednosnu politiku predsednika Republike Francuske i kancelara Savezne Republike Nemačke, Emanuelom Bonom i Jensom Pletnerom i diplomatskim savetnikom predsednika Vlade Republike Italije Frančeskom Talom.

Pokret na čelu sa Tomislavom Bokanom dao je punu podršku predsedniku Vučiću u teškoj i mukotrpnoj borbi za srpski narod.

„Ovaj sastanak nije bio organizovan kako bi se vodio konstruktivan dijalog učesnika o zamrznutom sukobu na teritoriji Kosova i Metohije, već je isti održan sa jasnim ciljem da se našoj zemlji upute najoštrije pretnje i ucene ukoliko ne prihvatimo nametnuti sporazum kojim moćnici žele da stave tačku na kosovsko pitanje, i to praktično pod ogromnim pretnjama koje se stavljaju pred našu zemlju ukoliko se ne bismo saglasili sa predloženim planom.

VUČIĆ NA SEDNICI VLADE U PONEDELJAK: Po završetku predsednik će se obratiti građanima

Pred nama se otvara jasno pitanje: „Kako da verujemo svetskim moćnicima kada ta ista međunarodna zajednica nije učinila praktično ništa da se problemi sa kojima se suočava srpski narod na Kosovu i Metohiji reše?“

Za razliku od prištinskih vlasti, Republika Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, je pokazala svu spremnost za dijalog, za očuvanje mira i stabilnosti, a ta ista međunarodna zajednica i svetski moćnici već deset godina nisu u stanju da omoguće formiranje Zajednice srpskih opština i ako su bile potpisnik i garant donetih sporazuma.

Svima nama je potpuno jasno da je međunarodna zajednica slepa i nema na činjenicu da je Kosovo i Metohija sveta srpska zemlja, kolevka srpskog nacionalnog bića, da su tu naši koreni, naši sveti srpski manastiri.

Slepa je međunarodna zajednica i za sva nastojanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se održi mir i stabilnost na ovim prostorima. Oni ne žele da vide nasilje koje svakodnevno vrši Kurtijev režim, a naročito ne žele da vide srpske žrtve i srpska stradanja koja se svakodnevno dešavaju na Kosovu i Metohiji. Ne interesuju se za zdravlje srpske dece na koje se puca iz vatrenog oružja i to na najveće srpske pravoslavne praznike.

SRBIJU ĆEMO SAČUVATI I ODBRANITI: Predsednik Vučić se u ponedeljak obraća građanima (VIDEO)

U ovim teškim vremenima, kada se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori sa ogromnim teretom koji mu je nametnut zbog politike činjenja i nečinjenja njegovih prethodnika koji su dozvolili da problem Kosova i Mertohije eskalira, tražimo puno jedinstvo srpskog naroda i podršku predsedniku da se suoči sa svim izazovima koji su pred njim.

Narodni pokret Dinara-Drina-Dunav na čelu sa predsednikom Tomislavom Bokanom kao i cela Srbija i celi srpski narod danas su potpuno svesni kakav se pritisak vrši na predsednika Vučića, ali isto tako svesni su i činjenice da je predsednik Vučić izuzetan diplomata posvećen dijalogu i da će učiniti sve da se očuva mir i stabilnost za svakog našeg čoveka.Predsedniče, Srbija je uz Vas! Živela Srbija!“ – stoji u saopštenju Narodnog  pokreta Dinara-Drina-Dunav.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter