Izvor: BSC HAPPY
21.01.2023 u 15:06
0

SRBIJU ĆEMO SAČUVATI I ODBRANITI: Predsednik Vučić se u ponedeljak obraća građanima (VIDEO)

Juče je bio jedan od najtežih dana za našu zemlju, naglasio je predsednik.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se juče sa „velikom petorkom“, specijalnim izaslanicima zapadnih država.

Predsednik se danas oglasio putem Instagram profila povodom jučerašnjeg sastanka i najavio svoje obraćanje u ponedeljak.

VUČEVIĆ O SASTANKU „VELIKE PETORKE“ SA VUČIĆEM: Ništa se lepo ne nudi, a očekuju se i teške odluke!

– Juče je bio jedan od najtežih dana za našu zemlju i nikada nisam krio od ljudi u Srbiji kada se takve stvari događaju. Imaćemo mnogo muka i problema sa kojima ćemo se suočiti u budućnosti i zato će nam trebati jedinstvo. Od onih od koji sam to očekivao, zbog odgovornosti koju su morali da pokažu, to su naši politički predstavnici, to nismo dobili – rekao je predsednik u videu i dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Dobili smo njihovo ujedinjenje bez obzira što su sve suprotno govorili, samo nekoliko dana ranije, na temi na kojoj ne bi trebao bilo ko da ide protiv nekoga. Nažalost oni su i ovog puta izabrali da idu protiv Srbije. Njima i svim međunarodnim predstavnicima, ali pre svega vama poštovani građani Srbije, govoriću o svemu, o svim temama, o svim problemima sa kojima se suočavamo  i izborima koji su pred nama, u ponedeljak u poslepodnevnim satima.

– Srbiju ćemo sačuvati i odbraniti. Živela Srbija – rekao je za kraj predsednik Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter