Izvor: BSC HAPPY
21.01.2023 u 16:04
0

PREMIJERKA BRNABIĆ PORUČILA: Jedini koji je poslednjih decenija nešto uradio za naš narod na KiM je Vučić

Premijerka je istakla da su oni koji su pustili albanske teroriste na slobodu, 2004. godine ćutali na pogrom.

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić naglasila je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedini koji je poslednjih decenija nešto uradio za Kosovo i Metohiju.

SRBIJU ĆEMO SAČUVATI I ODBRANITI: Predsednik Vučić se u ponedeljak obraća građanima (VIDEO)

Premijerka se oglasila na društvenoj mreži Tviter i istakla da oni koji su pustili albanske teroriste na slobodu, 2004. godine ćutali na pogrom.

– Jedini koji je poslednjih decenija nešto uradio za KiM i naš narod na KiM je Aleksandar Vučić, a danas oni koji su 2001. pustili albanske teroriste na slobodu, 2004. ćutali na pogrom, a 2008. na proglašenje nezavisnosti, 2010. premestili pregovore iz UN u EU i doveli do (po nas) katastrofalnog mišljenja Međunarodnog suda pravde – danas se ti javljaju da kažu nešto o Kosovu – napisala je premijerka i dodala:

– Nepodnošljiva lakoća neodgovornosti. Besramna želja da se politički ućari, koliko god teška vremena za Srbiju bila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter