Izvor: kurir
17.07.2024 u 14:08
0

TRAGIČNA SUDBINA: Prve fotografije sa mesta nesreće u Novom Sadu

Na mostu na Šodrošu u Novom Sadu, za sada, nepoznati muškarac, upao je u Dunav i nije isplivao. Kako Kurir saznaje, na licu mesta bili su i vatrogasci, a čeka se ronilački tim žandarmerije kako bi pronašli nesrećnog čoveka.

– Za sada se ne raspolaže sa mnogo informacija, uviđaj je u toku i ono što se zna jeste da se za nepoznatim muškarcem traga. Sumnja se da je upao u keson mosta u izgradnji, odnosno rupu iskopanu za postavljanje stuba mosta – rečeno je nezvanično.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Međutim, iako još uvek nije poznat identitet muškarca, sumnja se da je u pitanju kineski državljanin koji je radio upravo na gradnji ovog novog mosta.

– Pretpostavlja se da je u pitanju kineski državljanin, ali svakako još uvek nema nikakve zvanične potvrde – kaže izvor.

OGROMNA TRAGEDIJA: Umro mladi golman Barselone

Novosađane je šokirala vest o pogibiji čoveka, a kako se može videti na prvim fotografijama sa lica mesta, radnici su se okupili u blizini policije i čekaju novosti o stradalom kolegi.

– Velika greota, prešao toliko kilometara da zaradi za hleb, neka mu je laka crna zemlja – piše jedan od korisnika društvenih mreža.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podsetimo, jutros oko 9.30 časova došlo je do stravične nesreće na gradilištu novog mosta preko Dunava, kod Ribaraca, u Novom Sadu, kada je nepoznati čovek upao u Dunav i nije ispivao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter