Izvor: ALO
29.06.2024 u 19:12
0

UBEĐEN SAM DA JE OVO ČIN BEZUMNIKA: Oglasio se ministar Memić povodom terorističkog napada u Beogradu

Povodom terorističkog napada u Beogradu, tokom kojeg je ranjem pripadnik Žandarmerije, oglasio se ministar turizma i omladine Husein Memić

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

– Kao ministar u Vladi Srbije, kao pripadnik bošnjačkog naroda i islamske veroispovesti, a pre svega kao čovek, osuđujem svakoga ko smatra da se nasiljem i napadom na pripadnike Žandarmerije može reagovati na bilo kakve događaje u zemlji i svetu.

Islam je pre svega vera mira, i ubeđen sam da je ovo čin bezumnika, a nikako mišljenje ili stav bilo kojeg pripadnika islama.

SPECIJALCI UPALI U STAN VEHABIJE U NOVOM PAZARU: Evo šta su zatekli!

Država Srbija je stabilna i prosperitetna zemlja i svi njeni građani se moraju osećati bezbedno. Na tome je angažovan ceo državni aparat.

Povređenom žandarmu želim uspešan oporavak – poručio je Memić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter