Izvor: Kurir
28.05.2024 u 12:18
0

UHAPŠEN I DRUGI NAPADAČ SA VOŽDOVCA! Angažovao advokata i u pratnji roditelja se predao policiji i tužilaštvu

Drugi maloletnik koji se sumnjiči da je sa šesnaestogodišnjakom učestvovao u ubistvu Đorđa Mijatovića u nedelju na Voždovcu, efikasnim radom policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, identifikovan je i uhapšen.

Kako Kurir saznaje, on se predao u pratnji advokata i roditelja, i obojica maloletnika biće procesuirana za teško ubistvo.

Podsetimo, napadač na Đorđa Mijatovića star 16 godina jutros je posle hapšenja saslušan pred sudijom za maloletnike Višeg suda, posle čega je Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo da mu bude određen pritvor.

Pritvor je predložen da ne bi uticao na svedoke koji će tokom istrage biti saslušani, zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti, potvrđeno je za Kurir iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Kako je Kurir pisao, po nalogu tužilaštva policija je brzo identifikovala dvojicu maloletnika za koje se sumnja da su u parku brutalno pretukli i naneli teške povrede glave Đorđu Mijatoviću, koji je nekoliko sati kasnije preminuo.

Pokojni Đorđe Mijatović, koji je živeo u zgradi u blizini parka u kom se zločin dogodio, mlađi je brat Vojina Mijatovića, ministra u Vladi Bosne i Hercegovine.

Prema nezvaničnim informacijama, Mijatovića je napala grupa maloletnika koja je, kako su ispričale komšije, prethodno maltretirala njegovog sina. Navodno, brutalno su ga napali i pretukli, a on je zadobio teške povrede glave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter