Izvor: Kurir
27.05.2024 u 10:09
0

POZNAT IDENTITET PREMINULOG MUŠKARCA NA VOŽDOVCU: Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo istragu!

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke i obaveštenja u vezi sa događajem od 26. maja 2024. godine na Voždovcu, nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo Đ.M. (37).

– Tužilaštvo je naložilo obdukciju sa toksikologijom Đ.M. kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti – navodi se u saopštenju tužilaštva.

Osmo odeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da je u ulici Dragice Končar na Voždovcu došlo do fizičkog sukoba između nepoznatih lica i Đ.M. u kojem je Đ.M. zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo preminuo.

DETE (9) POVREĐENO U NESREĆI U OMLADINSKIH BRIGADA: Hitno prevezeno u Tiršovu!

 Tužilaštvo će u saradnji sa policijom rasvetliti sve okolnosti ovog događaja, nakon čega će javnost biti obavešena o daljem postupanju – dodaje se u saopštenju.

Kako Kurir nezvanično saznaje preminuli Đorđe Mijatović je mlađi brat potpredsednika Vlade Bosne i Hercegovine i federalnog ministra Vojina Mijatovića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter