Izvor: Kurir
15.07.2021 u 21:24
0

UHAPŠENO 10 DIREKTORA: Gradili bez dozvole!

UHAPŠENO 10 OSOBA NA KiM! Četiri osobe su DIREKTORI, a radi se o gradnji bez dozvole!

Deset osoba uhapšeno je danas zbog nelegalne gradnje u Peći, Klinu, Istoku i Dečanu, od kojih su četvoro direktori Direkcije za urbanizam u ovom opštinama, javlja prištinska Koha ditore.

VAŽNO:

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OGLASIO POVODOM POPLAVA U NEMAČKOJ: U ovim teškim trenucima možete da računate na prijateljsku pomoć Srbije! (FOTO)

MARKO MILJKOVIĆ PRED TUŽILAŠTVOM: Negirao sva krivična dela za koja se tereti

DR JANKOVIĆ UPOZORAVA: Biće hiljade zaraženih dnevno! Treća doza odmah

Kako prenosi Kosev, po nalogu sudije  za prethodni postupak, izvršene su akcije u ovim opštinama kako bi se pronašli dokazi za izvršenje krivicnog dela zloupotreba položaja ili službenog ovlašćenja protiv opštinskih zvaničnika, a u vezi sa gradnjom bez dozvole.

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO) APOKALIPSA U EVROPI! U Nemačkoj i Belgiji raste broj umrlih i nestalih poplavama, u Turskoj srušene kuće, Slovačka bez struje…

BAJDEN I MERKEL U BELOJ KUĆI! Savezničko unapređivanje poljuljanih odnosa Nemačke i SAD (UŽIVO)

PREKINUTA POTRAGA ZA DEČAKOM, NI TRAGA NI GLASA OD NJEGA: Na obali Drine nađeni bicikl i kupaći

Tužiteljka u Odeljenju za teška krivična dela u Peći, Ljumturie Vučetaj, potvrdila je na konfereniciji za medije da je privedeno 10 službenika i dodala da je u toku prikupljanje dokaza zbog sumnje da su prekoračili svoje nadležnosti i zloupotrebili dužnost.

Vučetaj je rekla da je postojao i sukob interesa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Gradonačelnik Peći Gazmend Muhadžeri tvrdi da su uhapšeni službenici te opštine, koji se terete za zloupotrebu službenog položaja, nevini, navodi Reporteri.

On je, kako prenosi Kosovo onlajn, pozvao pravosudne organe da puste dvoje uhapšenih koji, kako navodi, imaju hronične bolesti, i da se postupak nastavi u redovnoj proceduri.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter