Izvor: Novosti
04.08.2022 u 15:46
0

UKINUTA PRESUDA DARKU ŠARIĆU! Sudiće mu se ponovo za pranje novca!

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu Darku Šariću i ostalim osuđenima za pranje novca i naložio novo suđenje. 

OGLASIO SE ŠARIĆEV BRAT DUŠKO PRVI PUT NAKON PODIZANJA OPTUŽNICE: „Nalazim se u bolnici, zdravlje mi se pogoršalo“

Šarić je, podsetimo, bio osuđen na kaznu od devet godina zatvora, Nebojša Jestrović na pet godina, a ostali optuženi na kazne od dve do sedam godina zatvora. Ovaj sud, potvrdio je oslobađajuće presude koje su donete u odnosu na Dubravku Šrtbac i Nemanju Krstića i njima se neće ponovo suditi. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Posebno odeljenje za organizovani kriminal Apelacionog suda u Beogradu, nakon održane sednice veća, donelo je presudu kojom je potvrdilo prvostepenu presudu u oslobađajućem delu, dok je prvostepena presuda ukinuta u osuđujućem delu u odnosu na sve okrivljene, kao i u delu kojim je odbijena optužba prema okr. Dušanu Kovačeviću i Nebojši Spasiću i u tom delu predmet je vraćen prvostepenom sudu na ponovno suđenje – navodi se u odluci Apelacionog suda. 

Raspisana Interpolova poternica za Duškom Šarićem

Podsetimo, pre nekoliko dana je raspisana međunarodna Interpolova poternica za Duškom Šarićem zbog sumnje da je pripadnk organizovane kriminalne grupe svog rođenog brata Darka Šarića, koji se nalazi u pritvoru.

Predlog za raspisivanje poternice je iznelo Tužilaštvo za organizovani kriminal, a Specijalni sud je doneo naredbu, nakon čega je Interpol Srbije raspisao poternicu. 

Tužilac za organizovani kriminal doneo je 19. jula naredbu o proširenju istrage protiv organizovane kriminalne grupe Darka Šarića, kojom je obuhvaćen i njegov brat Duško, kao i Danilo Odović, Aleksandar Bošković, Danilo Stojanović i Milutin Radovanović. 

Kako su preneli pojedini mediji, Duško Šarić se sumnjiči da je, po naređenjima Darka Šarića, vodio računa o finansijama kriminalne grupe.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter