Izvor:
22.06.2024 u 17:27
0

UŽAS KOD KOSJERIĆA: Krcat autobus sleteo sa puta FOTO

Na starom putu od Kosjerića ka Užicu došlo je do teške saobraćajne nezgode kada je autobus pun kineskih turista sleteo sa puta

Na lice mesta odmah su upućene nadležne ekipe koje izvlače vozilo. Na svu sreću niko od putnika ni od vozača nije povređen.

„Ovo je jako nezgodan put za jedan autobus i tuda uopšte nije predviđeno da ide. Međutim, neretko se dešava da navigacija vozače navede upravo na ovaj put. Čak i mi koji ovde živimo teško se snalazimo po ovakvim putevima, a mogu da zamislim koliko je teško ljudima koji dođu sa strane i ne poznaju teren,“ kaže za  jedan od meštana tog kraja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti koje su dovele do nezgode.

Putnici su odmah evakuisani iz vozila koje je sletelo sa puta. Prema prvim informacijama sa terena mahom su u pitanju penzioneri.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter