Izvor: ALO
14.06.2024 u 14:16
0

UŽAS U PRIZRENU: Otac u alkoholisanom stanju nožem napao 21-godišnju ćerku!

Alkoholisani otac uhapšen zbog napada na ćerku nožem u Prizrenu

U noći između srede i četvrtka, u Prizrenu, došlo je do šokantnog incidenta u kojem je A.Š. (44) u alkoholisanom stanju napao svoju 21-godišnju ćerku E.Š. nožem, nanoseći joj teške telesne povrede u predelu leđa. Kao rezultat ovog napada, mlada devojka se trenutno nalazi u kritičnom stanju, a lekari u bolnici u Prizrenu se bore za njen život.

DVOJICA UHAPŠENA ZBOG PUCNJAVE U NOVOM SADU: Sumnjiče se da su pokušali TEŠKO UBISTVO! Još dvojica u bekstvu

 

Prema informacijama iz Regionalnog policijskog centra u Prizrenu, napad se dogodio nakon svađe između oca i ćerke, dok je A.Š. bio pod uticajem alkohola. Nakon što je policija stigla na lice mesta, osumnjičeni otac je uhapšen, a prema nalogu nadležnog tužioca, određen mu je pritvor do 48 sati. Ovaj slučaj je okarakterisan kao „pokušaj ubistva“ zbog teških povreda koje je ćerka pretrpela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter