Izvor: KURIR
13.06.2024 u 22:00
0

VELIKA POTRAGA ZA MASKIRANIM PUCAČEM: Ispituje se motiv ranjavanja boksera u Kaluđerici!

Policija i dalje traga za napadačem koji je preksinoć oko 21 sat u beogradskom naselju Kaluđerica, dok se nalazio na skuteru, hicima iz pištolja ranio Dalibora Filića (40), vlasnika poznatog bokserskog kluba!

Filića je, kako saznajemo, jedan metak pogodio u ruku dok je u automobilu čekao svoja dva maloletna sina da izađu iz prodavnice.

– Filić je vlasnik bokserskog kluba u Kaluđerici i navodno je pre nego što je napadač sa skutera zapucao na njega bio u svom klubu, nedaleko od mesta pucnjave. Potom je automobilom krenuo sa maloletnom decom i zastao je kod prodavnice da deca kupe vodu – otkriva naš izvor šta se dešavalo pre napada.

Prema rečima našeg sagovornika, deca su izašla iz automobila, a Filić je ostao u vozilu da ih sačeka.

– U tom trenutku je sa vozačeve strane prišao skuter. Osoba koja je bila na motoru imala je kacigu na glavi i čim se približio Filićevom automobilu ispalio je u njega nekoliko projektila kroz prozor. Da sve bude dramatičnije, napad se odigrao naočigled Daliborovih sinova – objašnjava naš sagovornik.

On dodaje da veruje da je pucač na skuteru pratio Filića od trenutka kada je krenuo sa decom iz kluba i čekao pogodnu priliku za napad.

 

UHAPŠENA MAJKA TIRANIN KOJA JE UBILA NOVOROĐENO DETE I BACILA TELO: Novi dokazi isplivali 31 godinu kasnije!

 

– Filić je imao puno sreće, jer je pogođen samo u ruku i njegove povrede nisu teške – kaže naš izvor.

Kako nezvanično saznajemo, ranjeni je ranije bio osuđivan i to za pokušaj ubistva, ali u poslednje vreme, kako kažu njegove komšije, nije bilo saznanja o problemima, te je motiv ranjavanja nepoznat.

– Filić se već dugo bavi boksom i svojom porodicom. Sve mogućnosti se ispituju, kao i to da li je u pitanju opomena ili je neko pucao da ga ubije. Istraga će utvrditi sve detalje – kaže izvor Kurira.

Međutim, kako objašnjava, ovakva organizacija napada karakteristična je za krimi-obračune.

– S obzirom na to na kakav način je izveden napad, pretpostavlja se da nije u pitanju napad iz afekta, već planiran i organizovan događaj! Pukom srećom ili neiskustvom napadača, Filić je izbegao smrt. Sumnja se da je motociklista posle ispaljenih hitaca skrenuo u sporednu ulicu i pobegao u nepoznatnom pravcu – kaže izvor Kurira.

Na mestu pucnjave su i juče su bili inspektori, ali i porodica i prijatelji napadnutog boksera.

– Mesto gde je ranjen je pokriveno nadzornim kamerama i ti snimci će biti preuzeti. Policija razgovara sa svima koji bi mogli da pomognu u istrazi ili imaju saznanja da li je Dalibor s nekim imao problem koji nije rešio, a to su njegovi najbliži, porodica i prijatelji koji su, takođe, bili uključeni u poslovanje bokserskog kluba – kaže izvor Kurira.

Komšije povređenog muškarca navode da poznaju i Dalibora i njegovu porodicu i da su svi korektni prema njima.

– Žive nedaleko od prodavnice gde je ranjen, a u blizini drže bokserski klub. Dalibor ima troje dece. Ja živim ovde duže od 10 godina i ne znam ni za kakav problem sa njima. Dobri su prema nama, uvek raspoloženi za priču, pa i za pomoć kad nekome nešto treba – kaže jedan komšija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter