Izvor: happybsc
04.06.2024 u 16:42
0

VELIKA PREVARA U MIRIJEVU: Čovek sam sebe ranio ispred banke, pa sakrio 4.500 evra!

Muškarac je prijavio policiji da su mu dve nepoznate osobe oduzele 4.500 evra koje je prethodno podigao iz jedne banke

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, intenzivnim operativnim radom, utvrdili su da je četrdesetjednogodišnji muškarac koji je juče oko podneva prijavio da je u Mirijevu napadnut nožem i opljačkan, zapravo lažno prijavio napad i sam sebi naneo povrede.

Muškarac je prijavio policiji da su mu dve nepoznate osobe oduzele 4.500 evra koje je prethodno podigao iz jedne banke i nanele povredu nožem u predelu noge, kao i povredu glave.

Policija je utvrdila da je četrdesetjednogodišnjak, nakon što je podigao novac iz banke i sakrio ga u svoj automobil, sebi naneo povrede i policiji prijavio da je napadnut, što je i sam potvrdio policiji koja je pronašla novac i nož kojim je sebe povredio.

Višem javnom tužilaštvu u Beogradu biće dostavljen izveštaj o ovom događaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter