Izvor:
16.04.2024 u 18:46
2

VIŠE OD 500 TRAGOVA U SLUŽBENOM VOZILU: Ovo su najnovije informacije iz istrage ubistva Danke Ilić

Potraga za telom ubijene Danke Ilić (2) ušla je u 13. dan, a policija nastavlja da pretražuje Banjsko polje i okolina sela, ali nažalost, većih pomaka još uvek nema. Kako Nova.rs saznaje do sada je izveštačeno 400 tragova koji su pronađeni u službenom vozilu JKP „Vodovod“ za koje se sumnja da su Dejan Dragojević i Srđan Janković koristili prilikom izvršenja krivičnog dela

Prema nezvaničnim informacijama našeg portala, u narednim danima će biti izveštačeno još tragova iz automobila.

„Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila JKP „Vodovod“ u Boru, 400 je već veštačeno, a još 100 bi trebalo da bude narednim danima. Takođe, veštačeni su i tragovi sa spoljašnje strane automobila“, navodi izvor portala Nova.rs

Kako smo ranije pisali, u toku istrage za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić koju sprovodi Više javno tužilaštvo u Zaječaru danas je saslušana Svetlana D, majka osumnjičenog Dejana Dragijevića i supruga Radoslava Dragijevića osumnjičenog za pomaganje pri skrivanju tela devojčice.

Svetlana D. je iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči u tužilaštvu, kao najbliži srodnik osumnjičenih.

Nakon Svetlane, u tužilaštvu su danas saslušana još dva svedoka, dok je za sutra u tužilaštvo pozvano još svedoka.

„Što se svedoka tiče, to su prijatelji, kolege, poznanici, ali i porodica drugoosumnjičenog Srđana Jankovića“, navodi izvor našeg portala.

Podsetimo, Srđan Jankovića (50) iz Luke i Dejan Dragijevića (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

Radnici borskog JKP „Vodovod“ su, tog 26. marta, kada je u Banjskom polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku.

Prema priznanju Dragijevića datom u tužilaštvu, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan zajedno sa ocem (73) i sada pokojnim bratom Daliborom (40), izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.

Inače, osumnjičeni Dalibor Dragijević, za kog se verovalo da je bratu pomogao da sakrije telo ubijene devojčice, preminuo je nakon što je priveden u PU Bor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “VIŠE OD 500 TRAGOVA U SLUŽBENOM VOZILU: Ovo su najnovije informacije iz istrage ubistva Danke Ilić”

  1. Pružamo sveobuhvatne usluge digitalnog marketinga i razvoja online prisustva, prilagođene vašim potrebama i ciljevima. Bez obzira da li ste mala firma, preduzetnik ili već etablirani brend, mi smo tu da vam pomognemo da ostvarite svoj puni potencijal na internetu.

    Naša ponuda uključuje:

    Izrada Web Sajtova: Kvalitetan, moderno dizajniran sajt prvi je korak ka online uspehu. Naš tim stručnjaka će kreirati sajt koji će privući vaše posetioce i konvertovati ih u kupce.

    Reklamiranje na društvenim mrežama: Iskoristite potencijal Facebook-a, Instagram-a i Google-a kako biste dosegnuli širu publiku i povećali prodaju. Naši marketinški stručnjaci će osmisliti i sprovesti kampanje koje će vas istaknuti na ovim platformama.

    SEO Optimizacija: Pojavite se na vrhu rezultata pretrage i povećajte vidljivost vašeg sajta. Naši SEO stručnjaci će optimizovati sadržaj vašeg sajta, prateći najnovije trendove i tehnike, kako biste privukli više organskog saobraćaja.

    Izrada Backlinkova: Kvalitetni backlinkovi su ključni za poboljšanje rangiranja vašeg sajta na pretraživačima. Naš tim će obezbediti relevantne i visokokvalitetne backlinkove kako biste povećali autoritet vašeg sajta.

    YouTube Promocije: Video sadržaj postaje sve važniji u digitalnom svetu. Iskoristite moć YouTube-a kako biste privukli novu publiku i promovisali svoje proizvode ili usluge. Naš tim će kreirati i promovisati video sadržaj koji će ostaviti trajan utisak na vašu ciljnu grupu.

    Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vam pomognemo da postignete zapažene rezultate na internetu! Vaš uspeh je naš prioritet.

    Posetite Kupujem prodajem oglas
    https://www.kupujemprodajem.com/usluge-poslovanje/marketing/oglasavanje-na-drustvenim-mrezama/oglas/165843311?filterId=2988228609

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter