Izvor: kurir.rs
04.09.2023 u 13:19
0

VOZAČ KOJI JE IZGOREO NA MILOŠU:Dejan izazvao strašan sudar pa izgoreo u „puntu“ (FOTO)

Podsetimo, sa Dejanom J. u kolima bio je i N. K. (40) i on je sa teškim povredama prevezen u bolnicu. Hospitalizovana je i D. P. (30), koja je bila za volanom „hjundaija“ u koji se zakucao „punto“.

Produžen pritvor osumnjičenom za svirepo ubistvo u centru Beograda

Do tragične nesreće, podsetimo, došlo je juče popodne kada je „fijat“, idući brzom trakom u kontrasmeru. Posle silovitog sudara sa „hjundaijem“ „fijat“ se zapalio.

privatna arhiva

Na Telegram nalogu 192_rs pojavio se i trenutak kada su se automobili sudarili.  Jedan od vozača je ispričao da je nakon izlaska za Obrenovac, u smeru ka Beogradu, u jednom trenutku uočio automobil koji je išao u suprotnom pravcu,

Snimak se nalazi i u okviru komentara jednog od pratlaca na Facebook stranici 192.rs

Kako kaže, nije mu jasno zbog čega vozač „fijata“ nije makar vozio zaustavnom trakom ili pokušao da zaustavi automobil i napravi polukružno okretanje.

– Prvo sam pomislio da se vozač pogubio i pogrešio smer. Čak sam hteo da ga zaustavim i da mu pomognem. Međutim čovek je vozio u kontra-smeru i to brzom trakom, što je ravno samoubistvu. Bila su dvojica muškaraca u kolima i mahala su ostalim vozačima, ali sam stekao utisak kao da su na taj način želeli da upute izvinjenje – priča vozač koji se javio našoj redakciji.

Utvrđuje se zbog čega je „fijat“ išao u kontrasmeru, a na snimku koji je objavlen, vidi se da je suvozač izbacio ruku kroz prozor.

– Pojedini su mislili da on drži mobilni i snima, ali to nije utvrđeno sa sigurnošću – kaže izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter