Izvor: BSC Happy/Tanjug
04.09.2023 u 11:10
0

Produžen pritvor osumnjičenom za svirepo ubistvo u centru Beograda

Viši sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor Ognjenu D. (33) osumnjičenom da je na svirep i podmukao način ubio N. M. (18), čiji su delovi tela pronađeni u stanu osumnjičenog

. Pritvor mu je produžen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da se sumnjiči za krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, rekla je za  portparolka tog suda Milica Veličković.

JOŠ JEDNA STRAVIČNA NESREĆA NA NAŠIM PUTEVIMA: Goreo automobil jedna osoba povređena na Labudovom brdu(FOTO)
printscreen/Tik Tok

Ognjenu D. se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora. Osumnjičeni se ranije na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Prema naredbi o sprovođenju istrage, sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem je prijavljeno da stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenog N.M.

To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N. M, sa kojim je bio u emitivnoj vezi, došao kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njim u verbalni i fizički sukob, te ga je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova. Potom je te delove tela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojnog i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter