Izvor: KURIR
24.05.2024 u 07:52
0

KAD SU VIDELI UBICU SVOJE DECE SKOČILI SU SA STOLICA, MAJKE SE SRUŠILE: Očevidac opisao jezive scene iz sudnice! POGODILO IH JE…

Samo nekoliko sekundi nakon što se na vratima sudnice u zgradi Višeg suda u Smederevu pojavio okrivljeni Uroš Blažić (22) iz Dubone kod Mladenovca koji je 4. maja prošle godine ubio devet žrtava, a njih 12 teško ranio, nastao je totalni haos. Kada su ga videli članovi ožalošćenih porodica, skoro svi su burno reagovali!

– Kada se u sudnici na vrata pojavio Uroš Blažić u pratnji stražara roditelji su momentalno skočili sa stolica. Tada su navodno, u trenutku počele da padaju stolice. Nastala je galama, cika i neverovatna gužva, a pojedine majke počele su da padaju kao pokošene kada su videle ubicu svoje dece. Scena je bila jeziva – kaže Kurirov sagovornik i dodaje:- Sve se brzo odigralo. Kao da je trajalo svega nekoliko sekundi. Stražari su brzo reagovali i svojim telima zaštitili okrivljenog, a onda su trčećim korakom odveli iz sudnice Uroša Blažića i njegovog oca. Njih dvojica su trčali sa pancirima i okovima na rukama i nogama. Nakon toga oni su bezbedno sklonjeni u prostoriju koja se nalazi u drugom delu zgrade suda.

 

STRELJAO MI JE DECU, JA ĆU DA MU PRESUDIM“! Ovako su roditelji reagovali čim je ON zakoračio u sudnicu

Kako nam dalje navodi izvor, u sudnici je za to vreme Zorica Panić, ožalošćena majka Kristine i Milana Panića, navodno, iskoristila gužvu i uzela šaržer od stražara koji je bio u prostoriji.

– Zapomaganje, hvatanje za glavu, suze samo su neke od reakcija oštećenih koja se mogla čuti iza zatvorenih vrata – dodao je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter