Izvor: kurir
24.05.2024 u 12:45
0

OGLASILA SE ŽENA UROŠA PANIĆA ODMAH POSLE HAPŠENJA BAHATE BRAĆE: Objavila njihovu fotografiju i poslala mu poruku

Milica Panić, supruga hapšenog Uroša Panića, oglasila se na društvenim mrežama nakon što su Paniću lisice stavljene jutros na beogradskom aerodormu.

Ona je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju, gde poziraju zagrljeni uz reči pesme „Volim te“.

– Lepše je meni sa tobom u mislima, nego njima sa njihovim lažima – napisala je Milica Panić.

Inače, Milicu na društvenoj mreži prati više od 80.000 ljudi, a kako ima i svoju modnu liniju neretko objavljuje fotografije na kojima pozira u kupaćim kostimima sa luksuznih destinacija.

Podsetimo, braća Panić, Uroš i Miloš, uhapšena su jutros na aerodromu u Beogradu po poternici koju je za njima raspisao Viši sud u Beogradu na zahtev Višeg javnog tužilaštva koje vodi istragu protiv njih zbog trgovine ljudima. Oni su u Beograd doleteli iz Crne Gore i odmah su sprovedeni u Centralni zatvor.

Bahata braća Panić bili su u bekstvu od početka februara od kada je policija otkrila da su podvodili devojke u stanovima u Beogradu. Oni su pobegli tokom pretresa stanova u kojima su se devojke prostituisale i od tada su nedostupni srpskoj policiji.

Braći Panić istražni organi izgubili su svaki trag još 8. februara ove godine kada je otkriven njihov prljavi biznis – podvodili su devojke na više lokacija u sred Beograda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter