Izvor: NOVOSTI
24.05.2024 u 13:38
0

ERA OPET U URGENTNOM: Pevača doveli unuci

ERA OJDANIĆ 21. maja je napustio bolnicu nakon operacije bruha koju je imao, a danas je došao u bolnicu na previjanje.

Naime, Eri su unuci pomogli da uđe u bolnicu i sve vreme su ga pridržavali dok je hodao. Inače, folker je danas došao na redovnu kontrolu i previjanje.Nakon što je izašao iz bolnice, Era Ojdanić se oglasio i otkrio kako se oseća.

„KOLIKU ODŠTETU TREBA DA PLATI HRVATSKA“: JK osula po Seve

 

Ima ko da brine o meni, upravo sam izašao. Moram malo da se oporavim ali sam dobro. Biće potrebno vreme za oporavak, rekao je Era  Era je fenomenalno podneo intervenciju. Iako je uveliko ušao u osmu deceniju pevač se odmah probudio i bio odlično raspoložen. Samo je želeo da zna kada će moći da se vrati estradi i da nastavi da peva – priča izvor za medije.On je pre intervencije nastupao na Jagnjadijadi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter