Izvor: NOVOSTI
24.05.2024 u 13:42
0

PARIZ SVE DALJI: Japan preslišao „orlove“ i udaljio ih od Olimpijskih igara

Težak poraz odbojkaša u Rio de Žaneiru. Srbija je u drugom kolu Lige nacija izgubila od Japana sa ubedljivih 3:0 (25:20, 25:16, 25:22).

Sa maksimalnim porazom, ekipa Igora Kolakovića je izgubila i 5,38 bodova na FIVB rang-listi, pa je izgubila devetu poziciju, koja trenutno vodi na Olimpijske igre. Sada je ispred našeg tima Kuba.

UŽAS NA KOSOVU! Dve osobe izbodene posle finalne utakmice

 

Japan je bio favorit pre početka meča, iako nije bio u najjačem sastavu – i pokazali su izabranici Filipa Blana zašto je to tako.

Na veoma visokom nivou su „samuraji“ odigrali ceo meč, izuzetno brzi i precizni su bili u napadu, bolji na kraju u bloku i bili su na svakoj lopti. Srbija se mučila da pronađe ritam, menjao je selektor sastav tima – ali nije uspeo da pronađe dobitnu kombinaciju.

Najbolji u srpskom timu bili su Marko Ivović i Dražen Luburić sa po osam poena, Uroš Kovačević i Aleksandar Atanasijević su imali po pet.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter