Izvor: ALO
29.06.2024 u 17:52
0

VUČIĆ SE RUKOVAO S RANJENIM ŽANDARMOM: Junak Miloš će biti odlikovan, vešto i ozbiljno likvidirao teroristu (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas ranjenog pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića

– Obišli smo Miloša Jevremovića, on je potpuno svestan. Operacija je uspešno obavljena. Zahvaljujući veštini i samokontroli spasao se. Iz kese i iznenada je Salahudin Žujović izvadio samostrel i ispalio strelu, pogodio je u vrat Miloša Jevremovića. On je vešto, ali na ozbiljan i odgovoran način reagovao i likvidirao teroristu – kazao je predsednik.

buducnostsrbijeav
instagram screenshot

Istakao je da je važno što se žandarm uzdržao od vađenja strele iz vrata, i kaže da mu je to spaslo život.

OVAJ POTEZ JE ŽANDARMU SPASIO ŽIVOT NAKON TERORISTIČKOG NAPADA: Za to je bila potrebna neverovatna disciplina i samokontrola rekao je VUČIĆ

– Za jednim licem koje je na teritoriji Srbije se traga. Po istom principu je poput Salahudina se time rukovodi, to su neki teroristički izdanci. Oni su bili praćeni, možda je sedam ili osam dana bilo potrebno da budu uhapšeni. Ali očigledno je da su ranije krenuli u akciju – kazao je predsednik.

– Presrećan sam što se žandarm Jevremović Miloš oseća dobro posle operativnog zahvata. Čestitao sam Milošu na izuzetnoj hrabrosti, pokazanoj prisebnosti i uspešno obavljenom zadatku u borbi sa teroristom. Srbija neće imati milosti prema teroristima! – zaključio je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter