Izvor:
02.09.2018 u 14:54
0

ZA UBISTVO INESTITORA NA BULEVARU OSUMNJIČENA ŽENA? Ispalila tri hica u njega nasred ulice, sporili se oko placa!

BEOGRAD – Telo muškarca Z. T. (59) pronađeno je jutros nešto pre 8 časova u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 356, a prema prvim i nezvaničnim informacijama osumnjičena je žena S.S. (70), s kojom je bio u sudskom sporu zbog placa.

Ona je u njega navodno pucala iz pištolja nasred ulice. Ispalila je u njega tri hica, a dva su ga pogodila, jedan u stomak, drugi u glavu, nakon toga se vratila u svoju kuću, gde je policija pretresom i pronašla pištolj.

Policija je već pregledala snimke sa nadzornih kamera postavljenih u ulici, pomoću kojih će se videti šta se zaista dogodilo. Osumnjičena će biti podvrgnuta testu parafinskom rukavicom.

Po nezvaničnim saznanjima, ona živi u kući sa sinom, koji je advokat i koji je navodno spavao u vreme kada se pucnjava dogodila. Osumnjičena je udovica već 20 godina, a i pokojni muž bio je advokat.

Podsetimo, ekipa Hitne pomoći je, kako je navedeno, u 07.57 sati, konstatovala smrt muške osobe Z. T. Ubistvo se desilo ispred auto-perionice, a kako Kurir nezvanično saznaje do pucnjave je došlo nakon svađe oko spora zbog imovine.

Kurir
Foto: Arhvia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter