Izvor: KURIR
12.06.2024 u 18:38
0

„ZAPALIO SAM FLAŠU SA BENZINOM I BACIO NA RESTORAN“ Izazvao požar u Beogradu, pa priznao krivicu

S. Š. (48) kom je juče po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje, priznao je danas da je u ponedeljak oko 23.30 sati zapalio ugostiteljski objekat „Srebrno jezero“ u Ulici Dragoslava Srejovića u Beogradu.

Kako je saopšteno iz tužilaštvo, on je priznao da je prišao ugostitljeskom objektu, zatim zapalio beznin, koji se nalazio u plastičnoj flaši, i tako zapaljenu flašu bacio u baštu ugostiteljskog objekta čime je prouzrokovao požar.

AUTOMOBIL UDARIO DEVOJČICU (16) U BATAJNICI: Hitno prevezena u Tiršovu

– Javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i okrivljeni su, u prisustvu branioca okrivljenog, zaključili sporazum o priznanju krivičnog dela izazivanje opšte opsanosti na uslovnu osudu sa utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od jedne godine koja se neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od četiri godine od dana pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično delo, kao u novčanu kaznu u iznosu od 50.000,00 dinara – saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, pre nego što je S. Š. zapalio baštu ugostiteljskog objekta, njega je pozvao sin i požalio mu se da je pretučen u pomenutom lokalu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter