Izvor: Kurir
17.07.2021 u 08:56
0

ZLOSTAVLJAO ĆERKU ČETIRI GODINE: Majka bila na poslu, otac se iživljavao!

Devojčica (17) u aprilu ove godine prijavila je policiji u jednom gradu na jugu Srbije da je već četiri godine žrtva seksualnog zlostavljanja, a da je napadač njen otac, s kojim živi u okolini ovog grada, saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, osumnjičeni D. D. je uhapšen po prijavi, a posle mesec i po dana Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu podiglo je optužnicu protiv njega za krivično delo nedozvoljene polne radnje, te bi suđenje trebalo uskoro da počne.

Majka bila na poslu

– Ćerka, koja je u trenutku podnošenja prijave imala 17 godina, ispričala je u policiji da je tata seksualno zlostavlja od 2017. godine, odnosno od njene četrnaeste godine. Kako je navela, on je koristio situacije kada joj je majka u večernjim časovima bila na poslu, ulazio joj u sobu i dodirivao je po intimnim delovima tela – priča izvor i nastavlja:

– Maloletnica je rekla da majci nije ispričala šta se dešava i kroz kakav pakao prolazi maltene svake večeri, ali da je njena mama sumnjala da je ona žrtva svog oca, koji je, kako je utvrđeno, sklon alkoholu.

VAŽNO:

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE BELGIJI, HOLANDIJI I LUKSENBURGU ZBOG POSLEDICA PRIRODNE KATASTROFE

NOVI KORONA PRESEK: Ponovo raste broj novozaraženih!

EVAKUISAN RTS: Dobili dojavu o bombi, MUP pretražuje zgradu!

U „VIKEND JUTRU“ OVE SUBOTE: Sve o zlostavljanju starice u domu? Kako je moguća veridba profesora i učenice? Ali i ispovest roditelja iz Aleksinca koji čekaju pravdu!

Reči nesrećne tinejdžerke potvrdio je i njen brat, koji je rekao da ima saznanja da je otac ulazio u sestrinu sobu dok im je mama bila na poslu.

– Njihova majka radi posao koji podrazumeva noćne smene, te je ona uveče uglavnom bila van kuće i nije mogla da zna šta se dešava. Njen suprug je koristio tu situaciju i odlazio kod ćerke u krevet. Međutim, nije poznato zbog čega su brat i sestra toliko vremena ćutali, možda ih je bilo sramota, a možda im je otac i pretio – navodi sagovornik Kurira upoznat sa slučajem.

PROČITAJTE JOŠ:

METEOROLOG NAJAVIO: Evo kada nas očekuje još padavina

SELAKOVIĆ PORUČIO IZ BEČA: Ne vidim bolji način od dijaloga

SUDAR VOZA I AUTOMOBILA KOD LOZNICE: Povređena žena!

EKSKLUZIVNO U „IZA BRAVE“ Ispovest optuženog za ubistvo jedanaest taksista! SUBOTA 21.50 (VIDEO)

Problem s alkoholom

Kako kaže, reč je o porodici koja inače nije iz ovog kraja, već su se tu doselili nakon ratova devedesetih.

– Njih je pratila teška sudbina. Otac se odao pijanstvu, ali niko nije sumnjao da je sposoban da na takav način naudi sopstvenom detetu. Svi članovi porodice ispitani su u tužilaštvu, obavljen je razgovor i sa maloletnicom. Nakon toga, ali i pribavljanja materijalnih dokaza optužnica je podignuta – kaže izvor i dodaje da se osumnjičeni od aprila nalazi u pritvoru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter