Izvor: STIL
04.06.2024 u 09:52
0

Horoskop za 4. jun: Jarac se bori za ljubav, Devicu čeka uspeh, a njima se smeši veliki dobitak

Horoskop za 4. jun kaže kako će Rak uživati u flertu, dok će Lav čekati na svojih 5 minuta

Ovan

Posao: U principu poslovni tokovi se odvijaju onako kako i treba i vi sve više dobijate na značaju. Obratite pažnju na slabiju koncentraciju.

Ljubav: Nekako je najlogičnije da se prepustite inicijativi i organizaciji aktivnosti koje planira druga strana. Očekuje vas opušten dan.

Bik

Posao: Komplikacije na polju posla zahtevaće od vas dodatne napore u međuljudskim odnosima. Pokušajte da malo manje insistirate da sve baš bude po vašem i poštedećete se bespotrebnog nerviranja.

Ljubav: Potrudite se da više vremena provedete sa partnerom i da malo primirite tempo kada su poslovne obaveze u pitanju.

Zdravlje: Moguća glavobolja, nervoza.

Blizanci

Posao: Uhvatili ste dobar radni ritam i pored napetosti koja kao da visi u vazduhu ovih dana, uspevate da završite sa svim poslovnim obavezama, pa i da pokrenete nove projekte, dogovore ili saradnje.

Ljubav: Pozitivan oreol ljubavne energije pratiće vas tokom ovog dana, pa je realno očekivati da to iskoristite pre svega na nova poznanstva. Moguće je iznenadno zaljubljivanje.

Zdravlje: Pojačan stres, nervoza.

Rak

Posao: Pravo vreme je da se organizujete bolje i krenete da raščišćavate sve ono što se nagomilalo ili je trenutno u zastoju uglavnom ne vašom krivicom

Ljubav: Aktuelna su i dalje nova poznanstva ili kontakti preko prijatelja , izlazaka i preko društvenih mreža. Uživajte u flertu i opuštenim pričama za početak.

Zdravlje: Respiratorne tegobe mogu vam zadavati probleme.

Lav

Posao: Ovaj dan bi trebalo da bude period dobrih prilika, novih saradnika i dobre radne energije, i vaš trud i zalaganje će vam se svakako isplatiti.

Ljubav: Malo je verovatno da budete zadovoljni krajnjim rezultatima na polju ljubavi danas, i to uglavnom vašom krivicom. Neke situacije vas opterećuju i razmišljate koliko je partner iskren prema vama.

Devica

Posao: Ne bežite od odgovornosti, morate prionuti na posao i konačno privesti kraju sve ono što već izvesno vreme stoji.

Ljubav: Dosta toga zavisi i od druge strane, jer za realizaciju visokih ljubavnih ciljeva nije dovoljna želja i htenje jedne strane, pa onda ne žurite sa uzletanjem, jer naknadno prizemljenje može biti bolno.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Vaga

Posao: Budite strpljivi, posle traljavog početka stvari se mogu dovesti u normalu i koliko toliko u red.

Ljubav: Impulsivnost i donošenje naglih zaključaka nisu poželjni, već vam je potrebna izvesna doza samokontrole i strpljenja pre svega.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Škorpija

Posao: Biće dosta usporavanja, nešto ćete morati da odležete, da kilavite, polovično da odrađujete, a ništa neće od vas zavisiti.

Ljubav: Neki konkretan i konstruktivan predlog mogao bi da naiđe na dobar odziv kod drage osobe. Pokažite koliko vam je stalo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Slede vam mnogobrojna dešavanja, neočekivane situacije i promene tokova poslovnog procesa. Potrebno je da budete što pribraniji i fokusirani na ono što radite.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje i odsutnost pratiće vas tokom ovog dana na ljubavnom planu, bićete u nekom svom svetu obuzeti sopstvenim razmišljanjima što se neće dopasti vašoj dragoj osobi.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Usporena realizacija sa jedne strane može se očekivati i ovog dana, a i komunikacija sa saradnicima i nadređenima može biti malo napetija.

Budite strpljivi.

Ljubav: Morate dokazati i sebi i partneru da je vaša veza vredna da se uloži malo napora u rešavanje postojeće situacije.

Zdravlje: Moguće infekcije.

Vodolija

Posao: Može biti verbalnih izazova, morate se kontrolisati jer biste mogli naštetiti najviše sebi. Bitno je da vi nikoga ne napadate prvi, ali ako budete trebali da se branite birajte reči.

Ljubav: Ako budete isterivali svoje, dovešćete samo do disbalansa u odnosu. Takođe, stare probleme nemojte ponovo iznositi na dnevni red, za sada stavite tačku na njih.

Zdravlje: Pojačajte kretanje, fizičke aktivnosti, i boravak u prirodi.

Ribe

Posao: Organizacija vam neće biti savršena, koliko god da vam se žuri, nemojte trčati pred rudu, ali ni požurivati one koji su oko vas.

Ljubav: I vama i partneru je jasno da se stvari mogu popraviti, ali nijedna strana sada i u potpunosti nije spremna na to.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter