Izvor: Alo
22.05.2024 u 17:25
0

OVA TRI ZNAKA ĆE PROMENITI SVOJ ŽIVOT IZ KORENA! Sreća će konačno pokucati i na njihova vrata

Ova tri znaka će osetiti pozitivan uticaj Venere u Blizancima koja nam stiže 23. maja

Ovnovi će biti jako inspirisani svojom pozitivnom energijom i to se posebno pozitivno odražava na njihove emotivne odluke. Do kraja godine mnogi Ovnovi mogu sresti zanimljivu osobu koja je rodjena u znaku Lava ili u znaku Device. U svakom slučaju nova ljubav može da se pokrene i da budu veoma srećni zbog toga.

DNEVNI HOROSKOP ZA 15 MAJ: Ovnove i Ribe očekuju ljubavne i poslovne turbulencije

Vaga

Vagama će biti veoma dominantna energija ljubavi koja im omogućava da se dobro osećaju sa partnerom jer već neko vreme mnogo toga se dešavalo u znaku prošlosti. Vage su veliki emotivci i za njih je najvažnije da se okrenu sebi i svojim željama i potrebama. Partner će umeti to da prepozna.

Strelac

Strelčevi su već nekoliko meseci pod jakim uticajem Marsa i Saturna što doprinosi njihovoj želji da im veza ili brak budu bolji. Venera u Blizancima  će im dati mnogo bolji uvid u ono što žele i pokrenuće mnoge bolje aspekte ljubavnih odnosa i dogovora. Ovo se posebno odnosi ako su svog partnera sreli prošle godine.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter