Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
10.11.2023 u 22:50
0

KAD NAIĐE BURA, ONI SU VAŠA STENA: Znaci Zodijaka na koje uvek možete da se oslonite

Simboli pouzdanosti koji obećavaju sigurnost u svetu punom promena.

Kada je život lep i lak, onda je lako deliti sreću, a kada postane tmurno dešava se da se prijatelji razbeže. Ipak, postoji nekoliko nepokolebljivih horoskopskih znakova na koje se možete uvek osloniti.

Biće vaši tihi junaci kada vas lome životne oluje, simboli pouzdanosti koji obećavaju sigurnost u svetu punom promena. Ko su ti zvezdani čuvari na koje uvek možemo računati.

Pixabay

Bik

Na samom vrhu popisa nalazi se Bik, znak poznat po svojoj stabilnosti i upornosti. Bikovi prave dugoročne planove i drže ih se s neverovatnom posvećenošću. Ako vam treba rame za plakanje ili neko ko će vas uvek podsetiti na rok za predaju važnog projekta, Bik je tu. Njihova snaga leži u sposobnosti da izdrže oluje, pružajući utehu i sigurnost svojim prijateljima i porodici.

Ribe

Zatim, tu je Riba, znak koji pliva dubinama empatije. Ribe su one koje intuitivno znaju kada si tužan ili uznemiren, često i pre nego što to sam shvatiš. Njihova pouzdanost proizlazi iz dubokog osećaja za druge i spremnosti da se žrtvuju za dobrobit onih koje vole. U njihovoj prisutnosti, svako se oseća saslušanim, što ih čini neprocenjivim prijateljima u nevolji.

Devica

Ne možemo zaboraviti ni analitičnu i metodičnu Devicu. One svojom neverovatnom pažnjom prema detaljima osiguravaju da ništa ne bude prepušteno slučaju. Ako ti je potrebna pomoć u organizaciji ili neko ko će uvek pamtiti važne datume, Devica je tvoj saveznik. Njena pouzdanost je kao i uvek pouzdan i precizan sat.

BLIŽI SE NAJENERGIČNIJI DATUM U GODINI: Tri znaka horoskopa naučiće životnu lekciju

Jarac

I, naravno, Jarac, simbol discipline i odgovornosti. Jarčevi su oni na koje se oslanjamo kada su nam potrebni odlučnost i vođstvo. Njihova sposobnost da uvek završe ono što su započeli čini ih izuzetno pouzdanim. U vremenu neizvesnosti, Jarac je onaj koji donosi plan i drži ga se do kraja, pružajući čvrst temelj na kojem se može izgraditi uspeh.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter