Izvor: City magazine
23.09.2023 u 12:06
0

NIJE LAKO SA NJIMA: Evo koja četiri horoskopska znaka najčešće menjaju raspoloženje

Promene raspoloženja svima su veoma poznata stvar, međutim, prema astrolozima određeni horoskopski znaci imaju ih češće od drugih.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj dubini i osetljivosti. Kao vodeni znak, njihove emocije su duboke, a njihovo raspoloženje se može promeniti poput plime i oseke. Veoma intenzivno doživljavaju svoja osećanja, što neretko dovodi do promena raspoloženja. Kada su srećni, prenose sreću i na druge, ali kada su tužni, lako prelaze u depresivno stanje.

BIĆETE PRAVE SREĆNICE: Ovi horoskopski znaci daju SVE za njihove lepše polovine!

Blizanci

Poznati po svojoj podvojenosti, blizanci lako menjaju raspoloženja. Varijabilnost može biti povezana sa njihovom prirodnom radoznalošću i željom za sticanjem zanja.

Devica

Device su poznate po tome što su metodične, analitične i orijentisane na detalje. Međutim, njihova sklonost ka perfekcionizmu može izazvati velike promene raspoloženja. Kada stvari ne idu po planu, device se mogu lako uznemiritii i isfrustrirati.

Škorpija

Škorpije su intenzivne i strastvene. Upravo ta strast utiče na raspoloženje. Kao vodeni znak, njihove emocije su duboke, a intenzivna osećanja je teško kontrolisati, što je uzrok promena raspoloženja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter